Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σούβλα στην Λάρνακα

Η Σούβλα στην Λάρνακα αποτελεί ένα από τα πλέον συνήθη και αγαπημένα γεύματα. Ανά πάσα στιγμή και ώρα μπορεί κάποιος να την βρει σε οποιδήοτε μαγειρείο, μεζεδοπωλείο, εστιατόριο. Διαφέρει από οποιαδήποτε σούβλα σε΄οποιδήποτε μέρος του κόσμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρησιμοποιούνται τα ίδια σίδερα και σουβλιά για τον κορμό της. Τι σουβλίζουνε;
-Αρνάκι φρέσκο και παχύ της μάννας το καμάρι
-Κατσίκι ; ευχαριστώ δεν θα πάρω
-Κοτόπουλο κομμένο σε ακανόνιστα κομμάτια
- Πατάτες ολόκληρες
- Ντομάτες και πιπεριές
Όλα τα παραπάνω με αλάτι και πιπέρι και με την εποπτεία των μερακλήδων γίνονται ένα υπέροχο γεύμα.
Φυσικά ανάλογα και με την εποχή η σούβλα μπορεί να φιλοξενήσει κοντοσούβλι, σεφτελιά, λουκάνικα, παστουρμά, κοτόπουλα κτλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου