Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Λάρνακα: Μεγάλες καταστροφές προκάλεσαν οι δυνατοί άνεμοι στην Επαρχία Λάρνακας

20 Οκτ 2010: Οι σφοδροί άνεμοι έντασης 5 με 8 μποφόρ που έπληξαν γύρω στη μία το μεσημέρι την πόλη και την επαρχία της Λάρνακας βρήκαν απροετοίμαστους τους κατοίκους με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Στην Αραδίππου οι σφοδροί άνεμοι σήκωσαν τσίγκινο υποστατικό που βρισκόταν στην ταράτσα σπιτιού το οποίο καρφώθηκε σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Στο Δημοτικό Σχολείο Καλογερά, που ευτυχώς τα παιδιά είχαν προλάβει να σχολάσουν, οι ισχυροί άνεμοι απέκοψαν δέντρα προκαλώντας ελαφρές ζημιές σε αυτοκίνητα.
Στην παραλία των Φοινικούδων οι καταστηματάρχες προσπαθούσαν με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τους ανέμους αφού άρπαξαν τραπεζάκια και καρέκλες που υπήρχαν έξω από καφετέριες και εστιατόρια και τα έσπρωχναν μερικά μέτρα μακριά.
Στην Λάρνακα, την Αραδίππου και τα Λειβάδια αποκόπηκαν μικρά δέντρα ενώ παρασύρθηκαν πινακίδες, τσίγκοι και ηλιακοί θερμοσίφωνες, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί και να προκληθούν μεγάλες ζημιές.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε έξι κλήσεις για παροχή βοήθειας.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου